Söndag

Söndagar brukar se ganska likadana ut hos oss. Är nog lite av en vanemänniska - trots att jag gillar att det händer nya saker.

På söndagar slår jag alltid på första tvättmaskinen efter frukost. Sen slänger jag ut sängkläderna på balkongen och börjar dammsuga alla rum, alla lister och hörn samt alla sängar och madrasser.  Undertiden får alla blommor sig en omgång vatten av maken. Sen pustar jag och skriver en veckomatsedel/handlingslista. Och så åker vi och sopsorterar samt veckohandlar. Därefter får vi lunch.

Resten av dagen brukar sedan vara tom på måsten. Det blir självfallet kaffe. Kanske går vi ut en promenad eller är ute och busar med Lill-bus. Är vädret dåligt kanske vi ser en film. Idag har jag ingen aning om vad eftermiddagen kommer att bjuda på. Vi får helt enkelt känna av läget senare...

Men nu är jag alltså framme vid punkten: Skriva matsedel och handlingslista.

image226

Och sen handlingsdax!



Kommentarer
Postat av: Lotta

Oj vilken ordning och reda! Hemma hos oss är det kaos......

2007-11-18 @ 11:06:26
URL: http://viaoar842.blogspot.com/
Postat av: Sofie

Varför kan inte jag vara så flitig.. Jag har ätit frukost och sen hamnat vid datorn.. Här ska det också städas, tvättas och handlas.

2007-11-18 @ 12:27:08
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se
Postat av: Ängeln

I Skövde går det inte handla på en söndag. Alltid slut på det man ska ha. Hoppas ni har bättre tur!

Ängeln

2007-11-18 @ 16:46:47
URL: http://www.andar.blogg.se
Postat av: Tobias

Låter som mina söndagar ungefär - här brukar det också vara städ- och tvättdag på söndagar. men själv brukar jag föredra att handla under veckorna eftersom det e lättare att få tag i färskvaror. Men det är ju en vanesak. :)

2007-11-18 @ 20:09:04
URL: http://www.tobiaslinduist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


BloggRegistret.se