Ögonfransböjare

Jag äger en rejäl sminklåda... Är framförallt såld på ögonskuggor. Har nästan alltid matchade ögonskuggor med kläder och/eller halsband. Mascara är jag också storförbrukare av.  Och kajal/eyeliner...Mindre flitig på använda läppstift.

Idag har jag köpt mig en ögonfransböjare. Jag har nämligen ingen sådan i min ägo - jag har aldrig ens testat att anväda en. Måntro om det är enkelt att använda? Tänkte om jag nyper bort fransarna istället för att böja dom! Ha, ha... får väl tjuvträna lite så...

image145

Min sminkväska  - köpt på Clas Ohlsson! Den låg bland datasaker, så jag tror att den är tänkt till verktyg och sånt för dom som jobbar med datorer! Men den funkar fin-fint till smink. Dock inget man tar med i handväskan på jobbet direkt! :-)



Kommentarer
Postat av: Helen

haha det skulle se ut, värsta arbetare ;)
men det var en bra ide.Då hade man sett allt man har o som man glömmer bort ibland. Håller med dig man vill kunna matcha sin klädsel.
Ha de bra

2007-10-15 @ 19:07:48
URL: http://qristall.blogg.se
Postat av: evans

Jag köpte också en ögonfransböjare för ett tag sedan, men det är ju jätteläskigt att använda den!

2007-10-15 @ 21:54:41
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: MissMian

hehe..jag har scrappingsaker i den. Brukar ibland lägga i det viktigaste och sitta i v-rummet och scrappa så kan man ju låtsas vara lite social. (hur social nu den andra hälften är som kikar på TV! ? *s*)

2007-10-17 @ 23:26:43
URL: http://missmians.blogg.se
Postat av: therre

Ja, det där var en rejäl låda ;)

2007-10-18 @ 07:48:34
URL: http://www.therre.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


BloggRegistret.se