Torsdagkväll

Tror jag börjar med en ny fotobok nu ikväll.. en stund. Sen ska vi nog börja se Cloverfield.Och så BORDE jag gå lägga mig i tid eftersom jag öppnar förskolan imorgon. Men jag vet att just det sista kommer jag misslyckas med!

Kommentarer
Postat av: evans

Svar: Självklart får du hoppa på utmaningen senare! Säg till om/när du vill vara med, så lägger jag in dig på vårlistan.

Det där med att man borde lägga sig i tid känner jag igen. Jag har tänkt så varje kväll den här veckan, men ändå har det blivit alldeles för sent. Det är ju så skönt att sitta ensam i lugn och ro ett tag :)

2008-04-10 @ 21:28:42
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Cia

Skönta att läsa om hur energisk du är. Själv är jag i ett nästan apatiskt tillstånd.
Själv bloggar jag inte, har mått verkligen skit och orkar inte gnälla så mycket i bloggen. Hade en snubbe här och kollade på lägenheten, lutar åt att jag kanske tvingas flytta in i mammas tvåa. Inget privatliv alls med andra ord... Gråter mest just nu.

Ville bara tala om varför det är ganska tyst hos mig just nu... Att gå in på deltalj och hänga ut mig där offentligt känns för tungt just nu. Blir dock gladare av att få kika in hos er. Så tack för att ni ni finns mina bloggisar.

2008-04-10 @ 22:37:47
URL: http://www.mysecretwindow.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


BloggRegistret.se