Snorungen hemma idag

Och hans mor får sitta i morgonrock en måndag och göra ingenting! Haha... Åtminstone ett tag. För just nu befinner han sig här:

image265

Tittandes på någon av alla Nalle Puh filmer vi har i vår ägo... han verkar inte ledsna på dom alls! Men när man är sådär snorig och hostig som han är idag är det väl fullt legitimt att sitta under filten och kolla film en måndagförmiddag!

Och när han ändå är sjuk kan jag väl få passa på att beställa vattkopporna åt honom som ändå går på hans förskola? Det vore praktiskt att göra bort det FÖRE jul... Undra vem man lämnar in den beställningen hos....

Kommentarer
Postat av: Ängeln

Ibland kan det faktiskt vara lite mysigt att vara hemme med sjukt barn. Man tar hand om dem, gosar och bäddar in dem i tjocka filtar.

Hoppas ändå han kryar på sig eller att du lyckas genoföra en beställning på vattkoppor innan jul. Vi har haft vårat här och det är jag tacksam för.
Vattkoppor kan vara riktigt hemskt och det vill man ju inte ha på julen.

Ängeln

2007-12-03 @ 11:27:48
URL: http://www.andar.blogg.se
Postat av: evans

Stackars liten, men han ser ut att ha det ganska mysigt. Isac har inte haft vattkoppor ännu, men jag hoppas att han får dem under sommaren :/ Ha en bra dag!

2007-12-03 @ 13:47:56
URL: http://evans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


BloggRegistret.se