Regnkläder

16 januari.
Vi har inte varit ute med barnen på jobbet. Det har regnat - ordentligt - hela dagen. Och den snö vi faktiskt fick under helgen har förvandlats till en blöt sörja... och det är snorhalt. All sand bara rinner bort. Och på förskolegården, i skogsdelen, är det som en skridskobana. Näst intill farligt för de allra minsta. Blä...

Lill-bus fick strunta i overallen i morse. +2 grader var det då. (det har nog varit än varmare under dagen, säkert kring +5) så han fick hoppa i fleecebrallor och galonisar. Gummistövlar kändes nog så halt, det fick bli allvädersstövlar med lite grövre sula. Och galonvantar. Täckjackan fick även den bytas ut mot höst/vår jackan - en sån där vind/vattenavvisande dito. Konstigt väder.

Jag hade mina vinterkängor som vanligt. Och fick verkligen se var jag satte fötterna. Hade ingen lust att vara jätteblöt redan innan jag var framme på jobbet. Och med tanke på att det tar typ 3 min att gå så innerbär det att det var rejält blött i morse. Och HALT. Dom hade inte sandat alls när jag gick hemifrån! När jag gick hem på min planeringstid för att hämta lite material jag hade hemma, samt bränna en CD med dansmusik, var det något bättre.

Fick förresten med mig en Lill-bus tillbaka till jobbet när planeringstiden gick mot sitt slut. Han hade slutat redan efter lunch men ville följa med till "mammas dagis". Och det fick han.

Har jag tur blev han smittad med vattkoppevirus! *vill göra bort*

Kommentarer
Postat av: Cia

Min mamma försökte också få mig nedsmittad med vattenkoppor när jag var liten... Minns att ajg stog och diskade med min bästis som fått dem. Men inte fick jag vattenkoppor inte. Har inte fått dem än. om det inte var ett parsmygare någonstans och inte märktes. Nu är jag vaccinerad så jag bör ju inte behöva oroa mig... men mammor får tydligen inte bestämma över vattenkoppor ;-)

2008-01-16 @ 18:39:54
URL: http://www.mysecretwindow.se
Postat av: Anonym

Haha, då får jag hoppas att du haft tur ;)

Ja du med handen på hjärtat så är jag helt slut i bena. Trampar åtta timmar köket plus promenad till och från jobbet sen ställer vi det mot mitt tidigare liv. Datarummet, rökrummet, TV-soffan och tillbaka, Suck, men jag kommer igen :)

Göttis på dig.

//Zack

2008-01-16 @ 19:12:35
URL: http://cityoftheday.blogg.se
Postat av: Ängeln

Förstår mig inte på vädret. kan det inte få vara vinter några dar. Det är verkligen inte lätt att klä barnen när vädret är som det är.....

eländigt

Ängeln

2008-01-16 @ 20:30:24
URL: http://www.andar.blogg.se
Postat av: Ängeln

Ha ha..... men halsband är en annan sak, man måste inte klippa rakt (kan inte klippa med sax) skulle bara få göra om och om och om.....

2008-01-16 @ 20:42:21
URL: http://www.andar.blogg.se
Postat av: Ängeln

Halsbandet mäter 42 cm från nacke ner till änden på hjärtat där det är som längst.

2008-01-16 @ 20:45:43
URL: http://www.andar.blogg.se
Postat av: evans

Ja, det är riktigt skumt januariväder. Det är ju nu det brukar vara kallt som tusan. Här har vi nollgradigt idag och det är bara en massa snösörja ute.

2008-01-16 @ 21:10:35
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Sofie

Hallå! :)
Jag vet inte vad det e för disney collection... (hittade den på Piratebay.
Tror snarare att det är någon som suttit och samlat in alla Disneyfilmer och sen lagt ut det som en Disney Collection. Det var 45 rena Disneyfilmer och sen var det en del Pixar.
Kan skicka en länk om jag hittat den igen.

Låter som att ni har lika trist väder som oss :(

2008-01-16 @ 21:14:13
URL: http://sofiiiegirl.blogg.se
Postat av: marie

hoppas att han turen med sej att bli smittad.
brukar vara lättast med vattenkoppor, när man är liten.
ha dä

2008-01-16 @ 21:51:32
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se
Postat av: Barbamorsan

Kul att kunna få föla mamma till dagis=)

2008-01-17 @ 00:00:39
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
Postat av: Lillepip

Du har blivit utmanad,må gott pip

2008-01-17 @ 10:54:39
URL: http://www.lillepip.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


BloggRegistret.se