Oxfilé

Receptet är från Ica Klicka och läs.
Fast i receptet tillagar dom filen på två dagar. Det gör inte vi. Vi bryner och steker samma dag. Tycker det där med att värma upp den två gånger känns onödigt.
Hur som helst så blir det väldigt gott. Vi har testat det många gånger.
Kommentarer
Postat av: Cia
Ohhh gud så gott det såg ut!... Fick mig att vilja ha en riktig 70-tals middag med Oxfilé, bea-sås, Pressadpotatis garnerad med Persilje kvist. (0-tals efterrätt Philadélphiaostglass må digestivebotten.
Postat av: ewa
Mums det såg gott ut.Här blev det uppstekt palt ikväll. ha ha..Min dotters pojkvän åt palt för första gången och han gillade det.
Ha en skön kväll
Kram ewa
Postat av: Lotta
Vad brukar ni äta på Nyårsafton? Antar att det inte blir oxfilé eftersom ni äter det idag.
Trackback