Grekisk Lasagne
Gjorde lasagne till middag. Men jag gjorde den med lammfärs. Och därför kryddade jag "grekiskt". Det blev väldigt gott! Och enkelt var det också eftersom jag fuskade och använde pastagrädde istället för att koka riktig ostsås.

600 g lammfärs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
olivolja
spiskumming
kanel
3 burkar krossade tomater
salt
peppar
socker
½ förpackning färska lasagneplattor
2 tetror pastagrädde

600 g lammfärs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
olivolja
spiskumming
kanel
3 burkar krossade tomater
salt
peppar
socker
½ förpackning färska lasagneplattor
2 tetror pastagrädde
Fräs lök och vitlök i olivolja. Tillsätt färs och fräs. Krydda med spiskummin och kanel.
Häll på krossade tomater. Salta, peppra och sätt i en gnutta socker.
Låt puttra till tjockare konsistens. Varva tomat/färs med pastaplattor och pastagrädde.
Översta lagret ska vara pastagrädde. Peppra extra. Gratinera i ung ca 45-60 min.
Häll på krossade tomater. Salta, peppra och sätt i en gnutta socker.
Låt puttra till tjockare konsistens. Varva tomat/färs med pastaplattor och pastagrädde.
Översta lagret ska vara pastagrädde. Peppra extra. Gratinera i ung ca 45-60 min.
Kommentarer
Postat av: ejmis
Pastagrädde? Det har jag inte hört talas om tidigare.
Postat av: ejmis
Vart är det du bor?
Postat av: evans
Pastagrädde har jag också missat. Jag brukar köpa färdig ostsås, för göra egen klarar jag inte av utan att bränna sönder kastrullerna...
Postat av: Camilliondollar Baby
Låter gott!
Trackback