Jag gillar kaffe

image495

Det här är gårdagens Cuppachino. Den stora (i ölglaset) var åt mig och den lilla var lill-bus. Han hade mer mjölk än mig så hans var nog mer en latte.

Tänkte göra samma go'kaffe i dag också, men vi hade för lite mjölk!  (det finns ju liksom tid för det om man är hemma med hostig unge!) Nu fick det bli vanligt hederlig bryggkaffe istället, innan jag pinnade i väg för fyra timmars jobb. Men det fick duga det med. Och sen blev det betydligt mindre disk än att brygga/skumma i espressobryggaren.

Kommentarer
Postat av: Maria

Mmmm...såg jättesmarrigt ut. Men jag är en sån där ganska tråkig typ som BARA dricker en kopp svart !! Har prvat typ det mesta i kaffeväg men inget slår en stor mugg med nybryggt svart alldeles vanligt kaffe ;-)

2008-03-11 @ 20:05:00
URL: http://mariashuvud.blogg.se
Postat av: Anonym

Nu är det lustigt egentligen, var och varannan gång gör du mig sugen på någonting, sist var det kakor vill jag minnas och nu....

Ja, ja jag går och fixar en Cappuccino ;)

Ha det gött :)

//Zack

2008-03-11 @ 20:28:41
URL: http://cityoftheday.blogg.se
Postat av: Ängeln

Jag har en sån där maskin som man kan göra lite av varje på men oftast blir det bara vanlig svart kaffe. Ibland en espresso. Tycker det är så bökigt och glömmer alltid diska den där mjölkskummagrejen.
Det ser smaskens ut iaf :)

Ulle

2008-03-11 @ 21:17:33
URL: http://www.andar.blogg.se
Postat av: Cia

Lill-bus är avancerad... har för mig att det inte är så vanligt att gilla kaffe i den åldern.

Fast å andra sidan brukar hundar inte gilla det alls och Yorkien på min körskola var helt galen i kaffe vill jag minnas. Så jag har nog fått allt om bakfoten.

2008-03-12 @ 09:46:04
URL: http://www.mysecretwindow.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


BloggRegistret.se